Fira årets fest till sjöss på en Nyårskryssning! 

Fira in 2015 ute till havs på en fantastisk nyårskryssning! Vi seglar från Köpenhamn den 30/12 och 31/12. Kom ombord och njut av en 4-rätters gourmetmeny, vin ad libitum, champagne, livemusik och en helt speciell och festlig atmosfär!

Nyårskryssning

  • Fri tågbiljett Skåne - Köpenhamn t/r
  • Kryssning Köpenhamn - Oslo t/r
  • 2 nätter ombord - frånpriset inkl insides 2-bäddshytt, men andra hytter kan väljas mot tillägg
  • 2 x stor frukostbuffé
  • 1 x middagsbuffé inkl 1 glas öl/vin
  • Välkomstdrink
  • 4-rätters nyårsmeny med vin ad libitum samt kaffe & avec
  • Champagne och mandelkaka (dansk kransekage) 

Vi håller fast i vår populära tradition, och även på Nyårsafton 2014 är det en stor nyårsfest till sjöss. På årets sista dag är det nyårsfestligheter för alla gäster ombord, hela båten firar in det nya året och stämningen är på topp!

Segla på nyårsfest från Köpenhamn

Gör Nyårsafton 2014 till något alldeles speciellt! Gå ombord i Köpenhamn den 30/12 och njut av en stor middagsbuffé, underhållning och dans i nattklubben. Vakna utvilad efter en rogivande natt till havs - blicka ut över Oslofjorden medans du avnjuter en stor frukostbuffé i 7 Seas Buffee Restaurant med nybakt bröd, bacon, ägg, alla tänkbara pålägg, danska bakverk, färsk frukt och nymalet kaffe mm. Efter en härlig dag i Oslo, på egen hand, inleds Nyårsafton 2014 ombord.

Nyår 2014 med fullt nyårsprogram

Feststämningen på havet är helt speciell och vi har lagt mycket energi på att skapa Nyårsafton 2014 festlig och unik. Kökschefen har satt ihop nyårsmenyn med utvalda viner. Både bestättning och gäster svidar om till nyårsfest och två orkestrar underhåller med härlig musik ombord. Enligt tadition flyger champagnekorkarna i luften kl 00.00, mitt ute på Kattegat längs den svenska kusten. Nästa dag kan du sova ut - på nyårsdagens morgon, den 1 januari 2015, lägger båten till i Köpenhamn först kl 11.00.

Det är även möjligt att resa från Köpenhamn den 31 december, där nyårsfesten hålls på utresan.

Ta tåget till båten i Köpenhamn - Vi betalar!

Du behöver inte ta med bilen till Köpenhamn, utan vi betalar din tågbiljett till/från utvalda orter i Skåne . Det är enkelt och smidigt att ta tåget. Biljetten gäller hela dagen och du kan ta dig fram och tillbaka i lugn och ro. Till och från tågstationen (Österport station) går det kostnadsfria transferbussar direkt till båten. läs mer om tågbiljetten - klicka här !

Nyårsmenu 2014/2015

Appetizer

Laxrilette med rökt ost och krispig fänkål
Vin: Twin Oaks, Chardonnay, Robert Mondavi

Förrätt

Vaktel och sparris terrin med syltad rödlök och pancettakräm
Vin: Gewürztraminer Collection Kuentz-Bas

Hovedret

Tournedos med ragu på krispig toast, tryffel-morotssufflé, spenat-pommes anna och krämig murkelsås
Vin: Romeo & Juliet, Passimento, Pasqua Familia

Dessert

Muskot pocherade päron med Valrhona brownie och citronkräm
Vin: Late Harvested, Brown Brothers eller Sandeman Port Invalid

Share |

Administrativt tillägg: Exp.avg. tillkommer med 150:- vid bokning via telefon och 50:- vid bokning online. Resevillkor gäller vid bokning.

Underhållning och nöjen ombord

Ombord på Oslobåten - Avkoppling & Nöje

Fartygen som trafikerar linjen Köpenhamn - Oslo, CROWN SEAWAYS och PEARL SEAWAYS, är fullt utrustade kryssningsfatyg med moderna omgivningar och hög servicenivå.

Utbud ombord

Havsutsikt eller egen balkong?

Hytt i Commodore Class

Du kan alltid välja att boka en annan hytt mot ett tillägg. Välj mellan Seaways Class, Seaways Class Comfort, Commodore Class, Commodore de lux, Commodore Balcony eller owners suit (Sviter) med egen jazzuci! Se alla hyttyper nedan och välj önskad hytt i online bokningen.

Hytter