Fira årets fest till sjöss på en Nyårskryssning! 

Fira in 2014 ute till havs på en fantastisk nyårskryssning! Vi seglar från Köpenhamn den 30/12 och 31/12. Kom ombord och njut av en 4-rätters gourmetmeny, vin ad libitum, champagne, livemusik och en helt speciell och festlig atmosfär!

Nyårskryssning

  • Fri tågbiljett Skåne -Köpenhamn t/r 
  • Kryssning Köpenhamn - Oslo t/r
  • 2 nätter ombord - frånpriset inkl insides 2-bäddshytt, men andra hytter kan väljas mot tillägg
  • 2 x stor frukostbuffé
  • 1 x middagsbuffé inkl 1 glas öl/vin
  • Välkomstdrink
  • 4-rätters nyårsmeny med vin ad libitum samt kaffe & avec
  • Nattmat
  • Champagne och mandelkaka (dansk kransekage) 

Vi håller fast i vår populära tradition, och även på Nyårsafton 2013 är det en stor nyårsfest till sjöss. På årets sista dag är det nyårsfestligheter för alla gäster ombord, hela båten firar in det nya året och stämningen är på topp!

Segla på nyårsfest från Köpenhamn

Gör Nyårsafton 2013 till något alldeles speciellt! Gå ombord i Köpenhamn den 30/12 och njut av en stor middagsbuffé, underhållning och dans i nattklubben. Vakna utvilad efter en rogivande natt till havs - blicka ut över Oslofjorden medans du avnjuter en stor frukostbuffé i 7 Seas Buffee Restaurant med nybakt bröd, bacon, ägg, alla tänkbara pålägg, danska bakverk, färsk frukt och nymalet kaffe mm. Efter en härlig dag i Oslo, på egen hand, inleds Nyårsafton 2013 ombord.

Nyår 2013 med fullt nyårsprogram

Feststämningen på havet är helt speciell och vi har lagt mycket energi på att skapa Nyårsafton 2013 festlig och unik. Kökschefen har satt ihop nyårsmenyn med utvalda viner. Både bestättning och gäster svidar om till nyårsfest och två orkestrar underhåller med härlig musik ombord. Enligt tadition flyger champagnekorkarna i luften kl 00.00, mitt ute på Kattegat längs den svenska kusten. Nästa dag kan du sova ut - på nyårsdagens morgon, den 1 januari 2014, lägger båten till i Köpenhamn först kl 11.00.

Det är även möjligt att resa från Köpenhamn den 31 december, där nyårsfesten hålls på utresan.

Ta tåget till båten i Köpenhamn - Vi betalar!

Du behöver inte ta med bilen till Köpenhamn, utan vi betalar din tågbiljett till/från utvalda orter i Skåne. Det är enkelt och smidigt att ta tåget. Biljetten gäller hela dagen och du kan ta dig fram och tillbaka i lugn och ro. Till och från tågstationen (Österport station) går det kostnadsfria transferbussar direkt till båten. läs mer om tågbiljetten - klicka här!

 

 

MENY NYÅRSKRYSSNING 30 & 31 DEC 2013

 

APPETIZER

Foie gras på brödkrutonger, serverat med lök- och mangomarmelad samt äpple 

 

FÖRRÄTT

Kammuslor serverade på tångsallad med chili- och saffransås. Serveras med friterad loutusrot

HUVUDRÄTT

Portmarinerad oxfilé med pommes anna, murkel- och jordärtskockspaj serverat på en spegel av madeirasås. Garnityr av lök och morötter.

EFTERRÄTT

Limekaka serverat med lakritsrot-kräm och skogsbärcoulis


VID TOLVSLAGET

Champagne & mandelkaka (dansk karnsekage)

NATTMAT

Finger-sandwiches och dansk korv inbakad i bröd

 

 
     
Share |

Administrativt tillägg: Exp.avg. tillkommer med 150:- vid bokning via telefon och 50:- vid bokning online. Resevillkor gäller vid bokning.

Underhållning och nöjen ombord

Ombord på Oslobåten - Avkoppling & Nöje

Fartygen som trafikerar linjen Köpenhamn - Oslo, CROWN SEAWAYS och PEARL SEAWAYS, är fullt utrustade kryssningsfatyg med moderna omgivningar och hög servicenivå.

Utbud ombord

Havsutsikt eller egen balkong?

Hytt i Commodore Class

Du kan alltid välja att boka en annan hytt mot ett tillägg. Välj mellan Seaways Class, Seaways Class Comfort, Commodore Class, Commodore de lux, Commodore Balcony eller owners suit (Sviter) med egen jazzuci! Se alla hyttyper nedan och välj önskad hytt i online bokningen.

Hytter