HemKryssningTemakryssningarLyx - Commodore Class

Lyxig kryssning i Commodore Class  

Vad sägs om gratis frukostbuffé, havsutsikt och en skön dubbelsäng?

En resa med oss i Commodore Class är precis lika härligt och lyxigt som det låter. Ta med någon du håller av på en skön kryssning mellan Köpenhamn och Oslo. Våra lyxhytter erbjuder full utsikt över havet, stora sängar och en härlig frukost med panoramautsikt. 

Vakna upp lagom till inseglingen i den charmiga Oslofjorden och upplev den norska huvudstaden innan ni reser tillbaka.

Tips! Förboka dina måltider på båten, så kan du reservera bord i samband med bokningen. Du sparar pengar och slipper köa för ett ledigt bord när du kommer ombord.

 

Share |

Administrativt tillägg: Exp.avg. tillkommer med 150:- vid bokning via telefon och 75:- vid bokning online. Resevillkor gäller vid bokning.

Ombord på Oslobåten - nöje & avkoppling

Hytt i Commodore Class

Våra fartyg till Oslo, CROWN SEAWAYS och PEARL SEAWAYS, är fullt utrustade kryssningsbåtar med hög kvalitet och servicenivå. Kryssningen ger dig två sköna kvällar ombord - fyllda av upplevelser.

Extra lyx i Commodore de Luxe 

Mot ett tillägg kan du boka en extra lyxig hytt med exempelvis balkong eller privat jacuzzi. Då får du dessutom tillgång till vår Commodore Lounge. Välj själv vilken hytt du önskar i samband med bokningen.

Restaurang Blue Riband Commodore de Luxe

Restauranger

Njut av en riktigt god middag ombord - välj buffén fylld av delikatesser i 7 Seas, en riktigt mör kvalitetsbiff i SteakHouse, 3-rätter à la carte i Blue Ribband eller en 6 rätter gourmetmeny i Marco Polo.

Restauranger Underhållning och nöjen ombord

Underhållning & nöje

Umgås i en avslappnad och modern maritim miljö med caféer, barer, relaxadelning med pool och jacuzzi, restauranger, nattklubb, dans och levande musik alla kvällar.

Utbud ombord

Barnens Oslobåt

Barnen trivs i Kidz Club

Jack the Pirate hälsar alla sjöbusar välkomna ombord. I Kidz Club kan barnen träffa Jack the Pirate, gå på skattjakt, rita och vara med i roliga tävlingar och lekar. De mindre barnen har ett eget lekområde och de lite större brukar uppskatta ett dopp i poolen i Adventure Club. Barn är naturligtvis välkomna i alla restauranger, men favoriterna är barnbuffén i 7 Seas och barnmenyn i Blue Riband eller Explorers Steakhouse.

Barnens Oslobåt
Avresa rutt Hemresa rutt
Avresedatum
Hemresedatum
Vuxna
Barn (4-15)
Barn (0-3)
Djur
Fordon:
Kampanjkod