HemKryssningTemakryssningarLyx - Commodore Class

Lyxig kryssning i Commodore Class inkl frukostbuffé 

Unna er några lyxiga dagar till havs och njut av livet ombord. Skäm bort er med goda middagar och extra tid för varandra. I Commodore Class reser du i en av Oslobåtens bästa hytter.

Commodore Class

  • Fönster med havsutsikt
  • Dubbelsäng 
  • Badrum med dusch och WC
  • TV
  • Förfriskning i hytten
  • Commodore frukostbuffé
  • Roomservice

Ta med någon du håller av på en lyxigare kryssning mellan Köpenhamn och Oslo. Commodore Class erbjuder havsutsikt, dubbelsäng och en stor frukostbuffé med panoramautsikt över Oslofjorden på utresan och Öresund på hemresan.

Vakna upp lagom till inseglingen i den charmiga Oslofjorden och upplev den norska huvudstaden innan ni reser tillbaka.

Tips! Förboka dina måltider på båten, så kan du reservera bord i samband med bokningen. Du sparar både pengar och slipper köa för ett ledigt bord ombord.

 

Share |

Administrativt tillägg: Exp.avg. tillkommer med 150:- vid bokning via telefon och onlinebokingavgift 75:- vid bokning online. Resevillkor gäller vid bokning.

Ombord på Oslobåten - nöje & avkoppling

Hytt i Commodore Class

Våra fartyg till Oslo, CROWN SEAWAYS och PEARL SEAWAYS, är fullt utrustade kryssningsbåtar med hög kvalitet och servicenivå. Kryssningen ger dig två sköna kvällar ombord - fyllda av upplevelser.

Lyxig hytt i Commodore Class

Mot ett tillägg kan du boka hytt med havsutsikt eller en lyxig hytt i Commodore Class, där det dessutom ingår Commodore frukostbuffé, 1 glas mousserande vin och dubbelsäng. Välj själv vilken hytt du önskar i samband med bokningen.

Restaurang Blue Riband Hytter

Restauranger

Njut av en riktigt god middag ombord - välj buffén fylld av delikatesser i 7 Seas, en riktigt mör kvalitetsbiff i SteakHouse, 3-rätter à la carte i Blue Ribband eller en 6 rätter gourmetmeny i Marco Polo.

Restauranger Underhållning och nöjen ombord

Underhållning & nöje

Umgås i en avslappnad och modern maritim miljö med caféer, barer, relaxadelning med pool och jaccuzzi, restauranger, nattklubb, dans och levande musik alla kvällar.

Utbud ombord

Barnens Oslobåt

Barnen trivs i Kidz Club

Jack the Pirate hälsar alla sjöbusar välkomna ombord. I Kidz Club kan barnen träffa Jack the Pirate, gå på skattjakt, rita och vara med i roliga tävlingar och lekar. De mindre barnen har ett eget lekområde och de lite större brukar uppskatta ett dopp i poolen i Adventure Club. Barn är naturligtvis välkomna i alla restauranger, men favoriterna är barnbuffén i 7 Seas och barnmenyn i Blue Riband eller Explorers Steakhouse.

Barnens Oslobåt
Avresa linje Hemresa linje
Avresedatum
Hemresedatum
Vuxna
Barn (4-16)
Barn (0-3)
Djur
Fordon:
Kampanjkod