Kryssning Köpenhamn - Oslo t/r - Jazzuci & vårsol på däck! 

Möt våren i Oslo med en 2-nätters kryssning fr Köpenhamn - Oslo t/r. Ta en paus från vardagen och skäm bort dig själv med en helg eller en tvådagars minisemester mitt i veckan.

Underhållning & Avkoppling ombord

En tvådagarskryssning till Oslo ger dig de bästa förutsättningarna för att få ny energi i vår! Kom ombord och njut av reastaurangbesök med utsökt mat och dryck och få tid till att koppla av och vara tillsammans med den du håller av. Njut av den fantastika havsutsikten och den efterlängtade vårsolen i den varma jazzucin uppe på soldäck eller få ny energi i relaxavdelningen Adventure Club, med pool, jacuzzi och bastu, innan du gör dig färdig för kvällens nöjen. Ombord (CROWN- och PEARL Seaways) finns hela fem restauranger, Baresso café, fem barer samt två nattklubbar och det spelas livemusik varje kväll. Vi utlovar goda middagar, utsökta drycker, dans och härlig stämning.  

Info om kryssningen

  • Kryssning Köpenhamn-Oslo t/r
  • 2 nätter i insides 2-bäddshytt i Seaways Class
  • Fri tågbiljett till/från utvalda orter i Skåne  Obs. Boka minst 4 dagar före avresa
  • Utreseperiod 20/2 - 30/4 2013 Observera, begränsat antal platser. Sista bokningsdag 16/4 2013

Vår i Oslo

 Fartyget ankommer i Oslo hamn, med 10 minuters gångavstånd in till centrala Oslo. I Oslo har du hela 7 timmar till egna aktiviteter. Oslo har något för varje smak, med sina många restauranger, barer, caféer, butiker och sevärdheter. Besök uteserveringarna vid Aker Brygge, promenera vid Akershus fästningsvallar, med utsikt över Oslofjorden, besök den botaniska trädgården eller det fantastiska operahuset.

Tips! Förboka dina måltider/reservera bord i samband med bokningen. (Priser förbokning är i SEK, priser ombord är i DKK) Glöm inte att boka fri tågbiljett till/från Sverige när du bokar din resa! 

 

Share |

Ombord på Oslobåten - Avkoppling & nöje

Hytt i Commodore Class

Våra fartyg till Oslo, CROWN SEAWAYS och PEARL SEAWAYS, är fullt utrustade kryssningsfatyg med moderna omgivningar och hög servicenivå. Kryssningen ger dig två härliga eftermiddagr/kvällar ombord - fyllda av upplevelser!

Havsutsikt eller egen balkong?

Du kan alltid välja att boka en annan hytt en erbjudandet gäller. Välj mellan Seaways Class, Seaways Class Comfort, Commodore Class eller Commodore de lux (Sviter) med egen jazzuci eller balkong! Se alla hyttyper nedan och välj önskad hytt i online bokningen.

Restaurang kryssning oslo Hytter

Restauranger

Njut av riktigt god mat ombord - Välj mellan bufféer på 7 Seas restaurant, lättare rätter på Latitude Café, kvalitetskötträtter på Explorers SteakHouse, á la carte rätter på Blue Ribband eller gourmetmat med upp till 8 rätter på Marco Polo.

Restauranger Underhållning och nöjen ombord

Underhållning & nöje

Umgås i en avslappnad och modern miljö med hela fem barer och två nattklubbar. Du kan prova både vin- öl-, och whiskeyprovning ombord. Har du lust till dans, erbjuds levande musik, varje kväll!

Underhållning & Nöje
Oslo - kungliga slottet

7 timmar i Oslo med vårpromenad, shopping och sevärdheter

Norges huvudstad är full av upplevelser med naturen nära inpå, som visar årstidens växlingar på ett unikt sätt. Vårens färger på kullarna runt Oslo bjuder på en fantastisk färgprakt.

Shoppingstråket i centrum, paradgatan Karl Johann och slottet ligger bara ett stenkast bort, och om benen är trötta finns både bussar och spårvagnar.

Akershus fästning

Om våren rekommenderar vi också en skön promenad i centrum med sevärdheter som Operahuset (har guidade turer), stadshuset, slottet och ett besök på Nobels Fredscenter (utställning om årets Nobelpristagare). Vid Aker Brygge kan du med fördel ta en långlunch på någon av uteserveringarna eller svalka dig med en kall dryck.

Upptäck Oslo