Båtresa med färja mellan Karlshamn - Klaipeda (Litauen) 

Färjelinjen Karlshamn-Klaipeda mellan Litauen och Sverige trafikeras av färjorna OPTIMA SEAWAYS och ATHENA SEAWAYS sju gånger i veckan. Överfarten tar ca 13 timmar. Check-in börjar tre timmar innan avgång och stänger en timme före.

Kör ombord på en av våra fina båtar och vakna utvilad nästa dag. Låt oss ta dig närmare din destination medan du kopplar av ombord. Våra fartyg OPTIMA SEAWAYS och ATHENA SEAWAYS har en á la carte-restaurang, buffé restauranga, taxfree-butik, bar och ett lekrum till barnen. Det finns dessutom hytter och vanliga sittplatser i olika prisklasser.

Tips! Du kan förboka frukostbuffén eller bord för middagen i bufférestaurangen. Gör det samtidigt som du bokar din färjebiljett. Det går inte att förboka bord i á la carte-restaurangen.

Share |

Administrativt tillägg: Exp.avg. tillkommer med 110:- vid bokning via telefon och 0:- vid bokning online.

NY FÄRJA - Athena Seaways

Victoria Seways

Ombord på ATHENA SEAWAYS hittar du en bufférestaurang och en à la carte-restaurang "Mare Balticum". Här finns  två barer: "Kaptens Bar" och "Laguna Bar". Naturligtvis ett lekrum till barnen. Butiken ombord säljer godis, parfym samt alkoholhaltiga drycker. Här finns ett flertal olika hyttkategorier som exempelvis Commodore de luxe, standardhytt med eller utan fönster samt sittplatser. Passagerarkapaciteten är ungefär 600 personer. 

Utbud ombord

Resturanger

Ombord på OPTIMA SEAWYS och ATHENA SEAWAYS finns två typer av restauranger, en bufférestaurang där det serveras frukostbuffé och middagsbuffé med varma rätter av kött/fisk. Det finns även en á la Carte restaurang där du själv väljer din egen meny och dricker ett glas gott vin. Koppla av ombord, njut av en god måltid och vakna utvilad - redo att köra vidare på nya äventyr.

Ombord

Sov gott i din egen hytt

Hytt

Båda färjorna har olika hytter, 2 och 4 bädds hytter (våningssängar) med egen dusch och toalett. Det finns också Commodore Class hytter som ger större utrymme och komfort samt har TV och minibar. Färjorna har också sittplatser i en egen lounge samt handikappshytter och enskilda hytter för passagerare med djur.

Ombord 

Hamnar

Hamn

Det är enkelt att ta sig till och från hamnarna i Karlshamn och Klaipeda, men vi rekommenderar att du är vid färjan i god tid för check in, för att undvika eventuellla köer i rusningstrafik. Färjeterminalens adress i Karlshamn: Södra Stillerydsvägen 127, SE 37431 Karlshamn. Den internationella färjeterminalen är belägen i den sydvästra delen av Klaipeda. Adress: Perkelos g. 10, LT-93270 Klaipeda.

Hamnar och vägbeskrivningar 

Avresa linje Hemresa linje
Avresedatum
Hemresedatum
Vuxna
Barn (4-16)
Barn (0-3)
Djur
Fordon:
Kampanjkod