Res med bilen från Karlshamn till Klaipeda i Litauen 

Kör på en av våra färjor och anländ i Klaipeda nästa morgon, utvilad och redo för äventyr. 

Låt oss ta dig närmre din destination medan du kopplar av ombord. Vårt fartyg Regina Seaways har en á la carte-restaurang, buffé restauranga, taxfree-butik, bar och ett lekrum till barnen. Det finns dessutom hytter och vanliga sittplatser i olika prisklasser.

 Avkoppling ombord med god mat och taxfree-shopping
 Upplev Litauen med bil
 Lekrum till barnen
 Möjlighet att uppgradera till lyxhytt

Tips! Du kan förboka frukostbuffén eller bord för middagen i bufférestaurangen. Gör det samtidigt som du bokar din färjebiljett. Det går inte att förboka bord i á la carte-restaurangen.

Share |

Administrativt tillägg: Exp.avg. tillkommer med 110:- vid bokning via telefon och 0:- vid bokning online.

Utbud ombord

Resturanger

På REGINA SEAWAYS och ATHENA SEAWAYS finns två typer av restauranger, en bufférestaurang och en à la carte-restaurang. I den första serveras frukostbuffén, samt middagsbuffén där du hittar varma rätter med kött och fisk. I á la carte-restaurangen väljer du själv din egen meny och till den finns flera goda viner att välja mellan. Koppla av ombord, njut av en god måltid och vakna utvilad - redo att köra vidare på nya äventyr.

Ombord

Sov gott i din egen hytt

Hytt

Båda färjorna har olika hytter, 2 och 4 bädds hytter (våningssängar) med egen dusch och toalett. Det finns också Commodore Class hytter som ger större utrymme och komfort samt har TV och minibar. Färjorna har också sittplatser i en egen lounge samt handikappshytter och enskilda hytter för passagerare med djur.

Ombord 

Hamnar

Hamn

Det är enkelt att ta sig till och från hamnarna i Karlshamn och Klaipeda, men vi rekommenderar att du är vid färjan i god tid för check in, för att undvika eventuellla köer i rusningstrafik. Färjeterminalens adress i Karlshamn: Södra Stillerydsvägen 127, SE 37431 Karlshamn. Den internationella färjeterminalen är belägen i den sydvästra delen av Klaipeda. Adress: Perkelos g. 10, LT-93270 Klaipeda.

Hamnar och vägbeskrivningar 

Avresa linje Hemresa linje
Avresedatum
Hemresedatum
Vuxna
Barn (4-16)
Barn (0-3)
Djur
Fordon:
Kampanjkod