Res med bilen från Karlshamn till Klaipeda i Litauen 

Kör på en av våra färjor och anländ i Klaipeda nästa morgon, utvilad och redo för äventyr. Semesterlugnet i Palanga och storstadspulsen i huvudstaden Vilnius ger en skön mix av sol, bad och storstad.

Låt oss ta dig närmre din destination medan du kopplar av ombord. Våra fartyg har en á la carte-restaurang, bufférestaurang, taxfree-butik, bar och ett lekrum till barnen. Det finns dessutom hytter och vanliga sittplatser i olika prisklasser.

 Avkoppling ombord medan vi tar dig över Östersjön
 Ett resmål med flera olika upplevelser
 Upplev Litauen med bil


Tips! Förboka frukostbuffén eller bord för middagen i bufférestaurangen när du köper din färjebiljett. Önskar du äta i à la carte-restaurangen går det bra att beställa bord direkt ombord på färjan.

Share |

Administrativt tillägg: Exp.avg. tillkommer med 110:- vid bokning via telefon och 0:- vid bokning online.

Upptäck Litauen med bil - Kuriska Näset

Litauen

På andra sidan Östersjön ligger en oupptäckt pärla med vacker natur och en intressant historia. Litauen är inte bara ett billigt semestermål utan bjuder även på kultur och god mat. I kuststaden Palanga samlas semesterfirare på sommaren för att njuta av lata dagar på stranden och i Vilnius kan du njuta av storstadsliv med goda middagar och shopping.

Vill du veta lite mer om landets historia är en guidad tur på det Kuriska Näset att rekommendera. Missa inte den vackra skogen "Hill of Witches" eller fiskebyn Nida, som med sina faluröda trähus vittnar om ortens historia med Sverige.


Läs mer om Litauen      

Utbud ombord båten till Litauen

Utbud ombord

På våra fartyg finns två typer av restauranger, en bufférestaurang och en à la carte-restaurang. I den första serveras frukostbuffén, samt middagsbuffén där du hittar varma rätter med kött och fisk. I á la carte-restaurangen väljer du själv din egen meny och till den finns flera goda viner att välja mellan.

Hytter ombord båten till Litauen

Sov gott i din egen hytt

Båda färjorna har olika hytter, 2 och 4 bädds hytter (våningssängar) med egen dusch och toalett. Det finns också Commodore Class hytter som ger större utrymme och komfort samt har TV och minibar. Färjorna har också sittplatser i en egen lounge samt handikappshytter och enskilda hytter för passagerare med djur.

Avresa rutt Hemresa rutt
Avresedatum
Hemresedatum
Vuxna
Barn (4-15)
Barn (0-3)
Djur
Fordon:
Kampanjkod