Norge

Bilsemester i Norge - spektakulära vyer 

Ta enkelt bilen med till Oslo och Norge. Koppla av, roa dig och umgås ombord. Du vakna utvilad - redo att köra vidare på en underbar bilsemester.

Under tiden vi tar dig närmare semestern kan du varva ner, njuta av en god middag, spela i Casinot (PEARL SEAWYAS) och njuta på soldäcket. Dessutom är fatygen fyllda av aktiviteter för barnen. I Norge välkomnas du av Oslofjorden och en fantastisk natur. Söder om Oslo hittar du mysiga gamla fiskebyar med trähus och grunda sandvikar. Längre norrut sträcker sig de djupa fjordarna ut mot kusten, längs med höga fjälltoppar och ett grönt och frodigt landskap. Vyerna är enastående och garanterar fantastiska semesterbilder. 

De norska fjordarna är naturupplevelse som få andra platser kan erbjuda. Fjord1 erbjuder fantastiska båtturer på fjordarna. Föreställ dig att var omgiven av branta klippväggar med vackra vattenfall längs de nästan vertikala klipporna. Det erbjuds även glaciärvandring eller fjälltur. Är det inte något för dig, rekommenderas de lokala restaurangerna med lokal matkultur!

 Se mer om de fantastiska fjordar och berglandskapen här!

Köpenhamn - Oslo - Kryssning med bil - Boka här!  Aktuella Erbjudanden & Rabatter
Opera Oslo

Oslo - Spektakulära sevärdheter

Upptäck ett av världens mest unika byggnader - Oslo Opera House

Promenera utmed vattnet från terminalen till operan. Operahusets yta motsvarar fyra fotbollsplaner och utgör mer än 38 000 kvadratmeter. På de tre våningarna finns sammanlagt 1 100 olika rum. När man kliver in genom entrén kommer man in i huvudfoajén – ett storslaget rum med minimalistisk inredning, utfört i enkla material som sten, betong, glas och trä. Här finns sittgrupper, barer och restauranger.

Huvudsalen, som är byggd i klassisk hästskoform är en av de mest tekniskt avancerade i världen. Salongen ger stor flexibiltet för scenografin och en fantastisk akustik. Själva scenytan är flera tusen kvadratmeter stor och delar av den ligger hela 16 meter nedanför Oslofjordens yta strax utanför.

Utifrån är det mest slående det vita, sluttande stentaket, som tycks resa sig direkt ur Oslofjorden. Ta en promenad upp och se ut över de fantastiska omgivningarna kombinerat med en god fika från serveringen.

Köpenhamn - Oslo - Kryssning med bilen Gratisaktiviteter i Oslo
Avresa rutt Hemresa rutt
Avresedatum
Hemresedatum
Vuxna
Barn (4-15)
Barn (0-3)
Djur
Fordon:
Kampanjkod